Offersøykammen

Dag1-24

Offersøykammen er en fjelltopp på Vestvågøya i Lofoten som er 436 moh. Kommer du kjørende fra Leknes mot Å tar du av til venstre mot “Skreda” etter broen og parkerer. // Offersøykammen is a mountain located on Vestvågøya in Lofoten Islands, and it rises 436 meters above sea Level. If you are driving from Leknes towards Å, take left when you see the sign for “Skreda” after the bridge and park here.

Stien begynner på andre siden av E-10, den er ikke merket med skilt men man ser den godt. Det er ca 2,7 km tur/retur. // The trail begins on the other side of E-10, it is not marked by signs but the trailhead is easy to spot. 

Dag1-22

Stien går opp igjennom skogen et par hundre meter før du kommer over tre linjen. Etter dette spriker stien noe men bare fortsett rett opp så kommer du til toppen. // The trail heads through the trees for a few hundred meters before you are above the Three line. After this the trail splits on occasion but just keep heading up and you will Reach the summit. 

Skaarasalen-4

Fantastisk utsikt. Her ser vi rett mot fjellet Mannen blant annet, som vi nettopp kom fra. // Absolutely stunning views, here we can see straight to the mountain Mannen which we had just summited. 

Dag1-27

Bildene er tatt 31 August 2018. // Pictures taken August 31st 2018.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s